Vestinggolf

Veelgestelde vragen

 • Hoe kunnen we Vestinggolf het beste omschrijven?

  Vestinggolf is actief (want u bent volop in beweging), uniek (wij zijn niet alleen de uitvinders van Vestinggolf, maar tevens het enige bedrijf dat Vestinggolf exploiteert) én ludiek (het speelt zich grotendeels af in historische stijl). En niet te vergeten: het arrangement is overgoten met een flinke portie humor. Neem van ons aan dat er veel zal worden gelachen! Tel daarbij op dat dit uitje altijd plaatsvindt in een historische ambiance, met een van onze mooie Vestingsteden als achtergrond, en het plaatje is compleet!

 • Voor wie is Vestinggolf geschikt?

  Dat is het mooie van Vestinggolf: het is geschikt voor bijna iedereen! Onze doelgroep varieert qua leeftijd van ca. 10 jaar tot 82+.

 • Wat is de tijdsduur?

  Standaard is de programmaduur van het goedkoopste Vestinggolfarrangement 2 x 45 minuten (dit is zonder pauze en met prijzen exclusief btw). Wilt u korter spelen? Dat kan natuurlijk, maar dan blijft de basisprijs hetzelfde. Overigens hebben wij nog nooit de opmerking ”Oh, wat duurt het lang …” gekregen. Wél de vraag: “Kunnen we nog een extra hole spelen?”

 • Minimum aantal deelnemers

  Het minimum aantal deelnemers voor Vestinggolf hebben we vastgesteld op 10 deelnemers. Bent u met minder dan 10 deelnemers? Dan kunt u het arrangement alsnog boeken, maar de totaalprijs blijft dan gebaseerd op dit minimum van 10 deelnemers.

 • Is er een prijs voor de winnaar?

  Standaard wordt er gespeeld om ‘De Eeuwige Roem’, maar het is natuurlijk nóg leuker en heeft een aantoonbare meerwaarde als u gaat spelen met als inzet de Vestinggolf Candy Cup (voor de uiteindelijke winnaar) én de Vestinggolf Pechvogel (voor de Grootste Pechvogel van de groep). Daarvoor geldt wel een meerprijs, die u terugvindt bij Speelplaatsen & Prijzen.

 • Is Vestinggolf moeilijk?

  Totaal niet! We hebben ons spel zo ontwikkeld dat werkelijk iedereen het binnen vijf minuten kan spelen. Talent of ervaring is niet nodig. Ook u kunt het gegarandeerd!

 • Betaling

  Betaling van het totaalbedrag van het uitgekozen arrangement dient per bank te geschieden, uiterlijk 10 dagen voor de datum van het geboekte arrangement.

 • Slechte weersomstandigheden

  Slechte weersomstandigheden zijn geen reden tot annulering c.q. verzetten van het arrangement. Ook bij minder goed weer kan Vestinggolf prima worden gespeeld! Ter informatie: in de 18-jarige historie van Vestinggolf is het maar drie keer voorgekomen dat een arrangement totaal is verregend, doordat het echt de héle dag regende. Er is toen (zonder meerprijs) gekozen voor een andere datum.

 • Hoeveel personen kunnen tegelijk Vestinggolf spelen?

  In de meeste speelplaatsen is de maximale capaciteit 30 tot 35 personen tegelijk. Bij dit aantal personen worden de deelnemers uiteraard verdeeld in twee groepen, waarbij elke groep wordt vergezeld door een spelleider.

 • Wordt er iets verteld over de Vestingstad?

  Tijdens het Vestinggolf kan er eventueel in het kort iets worden verteld over de betreffende Vestingstad. Denk aan korte verhaaltjes of anekdotes. Maar … de spelleiders zijn GEEN stadsgidsen.

 • Foto’s

  Er zullen tijdens Vestinggolf foto’s worden gemaakt. Deze zullen we na afloop via WhatsApp aan u doorsturen. Voor een korte post op onze Facebookpagina zullen wij (uiteraard met uw goedkeuring) twee of drie foto’s gebruiken. Mocht u daarvoor geen toestemming geven, dan dient u dit vroegtijdig per mail door te geven aan First Class. We zullen deze foto’s dan niet op Facebook (of elders) publiceren.